top of page

About

SMILINN KIDS

IMG_8157.jpg

DE MISSIE

Smilinnkids onderscheidt zich door een unieke duurzame collectie kinderproducten. Wij hechten veel waarde aan goede service en persoonlijke aandacht.

In het ouderschap probeer ik steeds bewuster, duurzamer en natuurlijker te leven. Voordat ik moeder werd, was ik hier veel minder mee bezig. Maar steeds meer voel ik mij verantwoordelijk voor de wereld die wij achterlaten voor onze toekomstige generatie.

Smilinnkids zet zich in om plasticvrij te zijn. Als het materiaal niet direct composteerbaar is, zorgen we ervoor dat het recyclebaar is. Een percentage van onze inkomsten wordt gedoneerd aan een goed doel. 

DE ONDERNEMER

Cindy

Hi, ik ben Cindy 31 jaar, de ondernemer achter Smilinn Kids. Ik ben moeder van 3 jonge kinderen en getrouwd met Mano Don, hebben we een lieve labrador en wonen wij in het mooie zeeuwse Middelburg.

Hiervoor heb ik met veel liefde in de gehandicapten en ouderenzorg gewerkt maar kreeg ik dit thuis niet meer gecombineerd.

Sinds ik moeder ben, heb ik mij regelmatig geërgerd aan kinderproducten die snel kapot waren of niet handig werkten. Ik maakte steeds vaker de keuze om duurzame producten te kopen. Begin 2021 besloot ik mijn droom waar te maken: Een eigen webshop met duurzame kinderproducten starten! Ik wil andere ouders ontzorgen. Ervoor zorgen dat zij op één website alle producten vinden die ze nodig hebben bij het verzorgen van hun kind, en erop kunnen vertrouwen dat ze een goed, eerlijk product kopen. 

_MG_1926.jpg
oyoy 6.jpg

WIST JE DAT

  • Smilinnkids een steentje wilt bijdragen aan een goed doel door middel van een deel van de omzet te schenken aan een goed doel

  • Wij aan onze leveranciers vragen weinig tot geen plastic te gebruiken bij de leveringen

  • Onze visitekaartjes & bedankkaartjes gemaakt zijn van 100% gerecycleerde vezels en duurzaam geproduceerd

  • Smilinnkids gebruikt zelf geen plastic in de bestellingen (Mocht dit wel zo zijn, dan is het hergebruikt)

  • De bestellingen worden vaak geleverd in hergebruikte kartonnen dozen (dit zie je dan ook aan de doos zelf)

  • Wij sturen de orderbevestiging per mail zodat je geen onnodige prints bij je bestelling hebt.

  • Je onze dozen/enveloppen weer heel makkelijk kan hergebruiken?

bottom of page