top of page
Logo-smilinn_Tekengebied 1.png
kinderen Bedroom

Coming Soon!

DE WEBSHOP WAAR JE MOET ZIJN VOOR DUURZAME, MODERNE KWALITEITSPRODUCTEN VOOR JE BABY & KIND

Bij Smilinn Kids vind je binnenkort mooie, eerlijke kwaliteitsproducten voor je baby & kind. 

slogan-06-05-05.png

Want duurzaam én mooi is een feestje voor iedereen!

Smilinn Kids wordt een webshop met nuttige, duurzame kinderproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Denk hierbij aan servies, luiers, textiel, lichamelijke verzorgingsproducten en voeding van goede kwaliteit en eerlijke oorsprong. Daarnaast komt er een kleine collectie met leuke items speciaal voor mama's.

Bij het samenstellen van de collectie vind ik kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Het doel is een compacte collectie te bieden met het belangrijkste kernthema: duurzaamheid. De collectie wordt exclusief, avontuurlijk, modern, vrolijk en creatief, met als uitgangspunt: 'Less is More'. 

Smilinn kids helpt ouders de juiste keuzes te maken op het vlak van producten voor hun kinderen. Er is een ontzettend groot aanbod, maar de goedkopere producten zijn vaak niet duurzaam, waardoor snel kapot of niet handig in gebruik. Bij Smilinn kan de bewuste ouder erop vertrouwen dat de producten van eerlijke, duurzame oorsprong zijn, zonder in te leveren op uitstraling: Want de geiten-wollen-sokken-look waarmee duurzaam vaak geassocieerd wordt is al lang passé! Smilinn Kids zal dit met liefde bewijzen. 

Shoppen bij Smilinn brengt de ouders een heerlijke beleving, waarbij ze niet alleen hun kinderen, maar ook zichzelf blij maken. Ze zullen een totaalpakket aan producten vinden, zodat ze op één webshop alles vinden wat ze zochten voor de verzorging die hun kind verdient. . 

let's work together!

WhatsApp Image 2021-03-22 at 13.34.12.jp

Hi, ik ben Cindy, de ondernemer achter Smilinn Kids. Ik ben moeder van 3 jonge kinderen en getrouwd met Mano. Sinds ik moeder ben, heb ik mij regelmatig geërgerd aan kinderproducten die snel kapot waren of niet handig werkten. Ik maakte steeds vaker de keuze om duurzame producten te kopen. Begin 2021 besloot ik mijn droom waar te maken: Een eigen webshop met duurzame kinderproducten starten! Ik wil andere ouders ontzorgen. Ervoor zorgen dat zij op één website alle producten vinden die ze nodig hebben bij het verzorgen van hun kind, en erop kunnen vertrouwen dat ze een goed, eerlijk product kopen. 

Past jouw merk bij mijn missie? Dan zou ik graag samenwerken! Ik wil een leuke samenstelling van merken inkopen die elkaar aanvullen en gezamenlijk een compleet aanbod vormen. Als Smilinn Kids in aanmerking komt om online verkooppunt te worden van jouw merk, bespreek ik graag de mogelijkheden. 

CONTACT

info@smilinnkids.nl

+31 6 11790075

SOCIAL MEDIA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Vind je het leuk om de ontwikkelingen van Smilinn Kids te volgen? Volg dan de social media accounts! Ik neem jullie graag mee in al de voorbereidingen.

bottom of page