top of page

Christmas presents for mommy's (to be)

Speciaal voor jullie heb ik zes cadeau tips op een rijtje gezet. Want de mama's mogen zeker niet overgeslagen worden natuurlijk. Geef stiekem wat hints en laat deze blog aan familie en vrienden lezen zodat ze weten waar ze jou blij mee kunnen maken dit jaar 🤩

Als mama van 3 kids weet ik als geen ander, dat je jezelf wel eens vergeet... Komt dit jou ook bekend voor?

Vooral wanneer er wordt gevraagd: Wat wil je dit jaar hebben voor je verjaardag? Of natuurlijk in deze tijd van het jaar, wat wil je graag voor kerst?


Wees eerlijk, het eerste antwoord is: Aah nee joh ik hoef niks! Als tweede antwoord bedenk je je wat er nog mist in het huis m.b.t. het huishouden en daarna ga je pas nadenken over een cadeautje voor alleen JOUZELF!

Maarrrr hier heb ik natuurlijk over na gedacht toen ik mijn producten ging inkopen. Want hoe leuk is het om de normale huishoudelijke producten te vervangen voor echte eyecatchers!


1. Een echte eyecatcher, die zeker niet mag missen in je keuken is deze handsoap en kitchensoap. 2 vliegen in 1 klap!



2. Kan jij wel wat nieuwe producten gebruiken in de badkamer? De producten van The gift label komen daar zeker tot zijn recht! Oordeel zelf maar :)

Bijvoorbeeld de vegan douchegel is vrij van kleurstoffen en ruikt zo lekker. Het vult je badkamer met de heerlijke mandarijn & muskus geur.

De extra verzorgende body cream bevat shea butter en zoete amandel olie. Je stralende huid krijgt haar welverdiende dosis hydratatie met de heerlijke geur van mandarijn & muskus. De body cream bevat vitamine E en Argan olie voor een super zachte huid.



3. Ben je zwanger tijdens de feestdagen? Verwen jezelf dan vooral met deze fijne producten van Naïf.


Want niet alleen jij gaat een nieuwe fase tegemoet tijdens je zwangerschap, ook je huid groeit mee. Naïf Ontspannende Zwangerschapsolie verzorgt je lichaam tijdens de zwangerschap van top tot teen.

Ook de kalmerende zwangerschapsbalm is fijn. Het is een voedende buikbalsem op basis van shea butter, om de huid van de groeiende buik, borsten en de rest te verzachten en versoepelen. De balm is rijk aan ingrediënten zoals Arganolie, Sesamolie en Jojoba Olie, die helpen je huid en buik te hydrateren en de zichtbaarheid van striae te verminderen én de kans op striae te verminderen.



4. Ben jij gek op koken? Maar heb je nog altijd een oude schort van jaren geleden in de keuken hangen? Kijk dan eens naar deze mooie keukenschorten van Oyoy! Is het geen plaatje? Hier mag je zeker mee gezien worden en is echt leuk om cadeau te krijgen toch?!


Ze zijn er in 2 verschillende kleuren en zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.




5. The gift label cadeau set. In deze kerst home set combineren we twee van onze favoriete producten. De prachtige geurkaars en de geurstokjes! Deze items vullen je hele woonkamer met een heerlijke geur van pomelo & black pepper.


Tof cadeau voor onder de boom voor jezelf of voor iemand die je lief hebt!



6. En als laatste cadeau tip voor de mama's wil ik toch echt deze met jullie delen:


De familieplanner van Paper Prints

Het dagelijks leven van een gezin is vaak chaotisch. Op maandag moet Boris naar gym, op dinsdag Sterre naar muziekles, en zelf moet je ook nog een heleboel. Heel fijn is het dan om een overzichtelijke planner te hebben, waarin je per gezinslid kan opschrijven wie, wat, wanneer moet doen.

De familyplanner van Paper Prints is naast functioneel ook nog eens een plaatje in je woonkamer! Het is een scheurkalender met 50 bladen, dus je bent bijna het hele jaar voorzien. Je vult zelf de datums in, dus je kunt ook halfverwege het jaar starten! De kalender is voorzien van gaatjes aan de bovenkant en kan met een stoer touw of leuk lint aan de muur worden gehangen.



Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke cadeaus! Heb je meer tips nodig? Blijf de socials volgen.

Wil je graag een cadeauset samengesteld hebben? Stuur mij even een berichtje en dan kijken we samen voor iets leuks!

Laat bij je bestelling even weten voor welke gelegenheid het pakketje is! Dan zorg ik er voor dat het een feestje is om dit leuke pakketje uit te pakken!


◡ Smilinnkids ◡


Happy Kids ◡ Happy Parents ◡ Happy World


56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page